Zé Klub zenekar

Részletes információk szolgáltatásainkról

Élőzene

Egész estés zenei szolgáltatást nyújtunk. Zenekarunk két felállásban elérhető, három vagy négy fővel. Kisebb felállásunk két szintetizátorból és hegedűből áll, valamint mindannyian énekelünk. Akusztikus dobbal választott, négy tagú zenekar koncertszerű hangzást eredményez.

Repertoárunk vegyes, ami egy jó lagzihoz, bulihoz szükséges megtalálható. Nagyon sok hagyományos lakodalmas zenét, csárdásokat, cigány- és mulatós zenét, valamint számos magyar, örökzöld és modern slágereket játszunk. Eleget teszünk kéréseknek előzetesen és játék közben is.

Repertoár listánk megtekintéséhez kattints ide!

További szolgáltatásaink csak az élőzene kiegészítéseként választhatók.

DJ

Esküvői zenekarként fontos a széles repertoár, hogy lehetőleg mindenki megtalálja a kedvére való stílust, amire bulizni tud. Szeretnénk minden zenei elvárásnak tökéletesen megfelelni, ezért zenekarunk DJ-vel kiegészülve is rendelhető. Nagy mértékben szélesedik ki műsorunk változatossága, valamint szünet nélkül tud a násznép és Ti bulizni.

Igény szerinti mennyiségben, de minimum 2 órát játszana felváltva az élőzenével, a 3 fős felállás esetén. Mivel Petinek (aki a mi dobosunk) nagy tapasztalata van ezen a téren, így ő vállalja ezt a feladatot. Ha a zenekart 4 fővel választjátok a DJ szolgáltatás benne van az árban, és teljesen szabadon vehető igénybe. Peti modern DJ pulttal és egy laptoppal dolgozik.

Utcai kíséret, vendégvárás

Vállaljuk a vendégvárás, fiús-lányos ház, búcsúztatók és az utcai lakodalmas menet zenei aláfestését. Három fő részvételével, hegedűvel, szaxofonnal és harmonikával játszunk hagyományos lakodalmas csárdásokat, búcsúztatók alkalmával magyar nótákat.

Esküvői szertartás, vendégek hangosítása

Két darab kisebb méretű hangfalat, egy vezeték nélküli szettet kézi- vagy fejmikrofonnal, és egy laptopot biztosítunk a szertartás helyszínén. Az anyakönyv- vagy szertartásvezetőt hangosítjuk ki, és bevonuló, aláfestő stb. zenéket játszunk le.

Vállaljuk vendégzenekarok, művészek hangosítását. Partnereink segítségével akár több száz fős rendezvények, bálok teljes technikai és személyzeti hátterét is tudjuk biztosítani.